Contact E.ON Tulcea

0
Contact E.ON Tulcea
publicitate

Contact E.ON Tulcea – Telefon, Adresa, Program, Programare online, Avarii si Deranjamente urgente.

Contact E.ON Tulcea. Într-o lume în continuă evoluție, domeniul energetic reprezintă un element vital pentru bunăstarea și progresul societății. În Tulcea (Tulcea, Sulina, Isaccea, Măcin, Babadag), una dintre companiile de top care a jucat un rol semnificativ în furnizarea energiei și dezvoltarea durabilă a sectorului este E.ON Tulcea . Cu o istorie de peste 15 ani pe piața locală, E.ON Tulcea a demonstrat constant angajamentul față de furnizarea unei surse de energie sigure și sustenabile.

publicitate

Investiții în Infrastructură și Tehnologie

O parte esențială a contribuției E.ON Tulcea la dezvoltarea sectorului energetic constă în investițiile masive în infrastructură și tehnologie. Compania a dezvoltat o rețea extinsă de centrale termice și electrice, contribuind astfel la creșterea capacității de producție de energie. Aceste investiții au permis E.ON Tulcea să ofere o furnizare constantă și fiabilă de electricitate și gaz natural consumatorilor săi.

publicitate

În plus, E.ON Tulcea a abordat cu succes transformarea digitală a industriei energetice, investind în soluții tehnologice avansate, cum ar fi rețelele inteligente (smart grid) și sistemele de monitorizare a consumului. Aceste inițiative au contribuit la eficientizarea proceselor și la reducerea pierderilor de energie, cu impact pozitiv asupra mediului și asupra facturilor clienților.

publicitate

Angajamentul E.ON Tulcea față de Energia Verde

E.ON Tulcea a luat în calcul importanța energiei verzi în viitorul energetic al țării. Compania a investit semnificativ în dezvoltarea de parcuri eoliene și solare, contribuind la creșterea capacității de producție de energie regenerabilă. Aceste investiții au avut un dublu beneficiu: reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și diversificarea sursei de energie a țării.

publicitate

Un exemplu notabil al acestor eforturi este Parcul Eolian E.ON Râureni, unul dintre cele mai mari parcuri eoliene din Europa de Sud-Est. Cu o capacitate instalată de peste 100 MW, acest proiect produce suficientă energie verde pentru a alimenta peste 60.000 de locuințe și reduce emisiile de CO2 cu mii de tone anual.

publicitate

Telefon contact E.ON Tulcea

Daca locuiti in Tulcea, intr-unul dintre orasele urmatoare Tulcea, Sulina, Isaccea, Măcin, Babadag si intentionati sa intrati in contact prin telefon cu E.ON Tulcea, in randurile de mai jos va oferim datele de contact aferente:

Serviciul Call Center E.ON (Relatii clienti Tulcea)

 • Telefon: 0265 200 366
 • Telefon: 0265 200 900
 • Disponibil nonstop pentru informații legate de sold, facturi, prețuri și reconectări.

E.ON Chat

 • pentru index autocitit, informații de plată, confirmări preaviz etc.
 • Acces gratuit și nonstop prin intermediul site-ului E.ON.

Magazine E.ON Tulcea (cu programare prealabilă):

 • Accesul în magazin se face doar cu programare în prealabil prin telefon sau online prin serviciul E.ON eBooking.

Adresă pentru transmiterea documentelor în scris catre E.ON

 • O.P. 9 C.P. 10, Tîrgu-Mureș, Mureș
 • Timpul de răspuns diferă în funcție de tipul solicitării, dar nu depășește 30 de zile calendaristice.

E.ON Myline Desktop App:

 • Disponibil gratuit 7 zile din 7.
 • E.ON Myline oferă gestionarea contractelor și informațiilor online.

Pentru persoane juridice:

 • Dacă ești client industrial, ai un manager dedicat pentru consultanță în soluții energetice și furnizarea de energie. Poți găsi numerele de telefon pe manșeta facturii E.ON pentru suport dedicat.

Telefon contact Urgențe Electricitate Tulcea:

 • Delgaz Grid Tulcea: 0800 800 929 (7 zile din 7)
 • Alte zone de distribuție: 0232 200 430 / 431 / 432 (număr cu tarif normal)

Telefon contact Urgențe Gaze Naturale Tulcea:

 • Delgaz Grid Tulcea: 0800 800 928 (7 zile din 7)
 • Alte zone de distribuție: Verificați datele de contact pe site-ul lor.

Acestea sunt principalele contacte pentru diferite situații legate de furnizarea de energie electrică și gaze naturale de la E.ON.

Responsabilitatea Socială Corporativă. E.ON Tulcea

E.ON Tulcea nu se limitează la furnizarea de energie, ci are, de asemenea, un puternic angajament față de comunitățile locale și de dezvoltarea durabilă a acestora. Compania a implementat numeroase proiecte de responsabilitate socială corporativă, inclusiv proiecte educaționale, culturale și de mediu.

Educația și formarea sunt priorități pentru E.ON Tulcea , care a dezvoltat programe de instruire pentru tineri și a sprijinit proiecte educaționale în comunitățile din jurul centralelor sale. De asemenea, compania a promovat cultura și tradițiile românești prin sponsorizarea unor evenimente culturale de anvergură și a oferit susținere pentru conservarea mediului înconjurător prin proiecte de ecologizare și educație ecologică.

Viitorul Energiei cu E.ON Tulcea

În concluzie, E.ON Tulcea reprezintă un actor cheie în dezvoltarea sectorului energetic al țării. Prin investiții continue în infrastructură, tehnologie și energie verde, compania a demonstrat angajamentul său față de furnizarea unei surse de energie sigure și sustenabile. În plus, implicarea activă în comunități și promovarea responsabilității sociale corporative au consolidat poziția E.ON Tulcea ca un partener de încredere pentru dezvoltarea durabilă a energiei în Tulcea . Cu viziunea sa de a modela viitorul energiei, E.ON Romania promite un viitor mai luminos și mai verde pentru țara noastră.

Intrebari frecvente adresate de clientii E.ON din Tulcea

Când se emite factura E.ON Tulcea și cum se determină consumul?

Factura E.ON Tulcea este emisă lunar sau la intervale regulate, în funcție de ciclul de facturare specific contractului tău. Consumul se determină pe baza indexului citit de pe contorul tău de energie și înmulțind cantitatea de energie consumată cu tariful specific din contractul tău. Este important să citești indexul contorului la data indicată pe factura ta pentru a asigura o facturare corectă.

Cum și unde pot plăti factura E.ON?

Plata facturii E.ON pentru consumatorii din Tulcea, Sulina, Isaccea, Măcin, Babadag poate fi efectuată în mai multe moduri. Poți plăti la orice punct de încasare autorizat, la un ghișeu bancar, prin servicii de plată online, prin ordin de plată sau mandat poștal. De asemenea, poți utiliza servicii de plată online sau aplicații mobile pentru a plăti factura în mod convenabil.

Am card de energie. Cum plătesc factura?

Dacă ai card de energie, poți plăti factura la un punct de încasare autorizat, unde vei utiliza cardul pentru a transfera suma necesară. În plus, multe companii permit plata facturilor și prin intermediul cardului de energie pe platforma lor online.

Cum aflu cât am de plătit sau care este soldul meu la E.ON Tulcea?

Pentru a afla suma de plată sau soldul tău la E.ON, poți verifica factura ta curentă sau poți accesa contul tău online pe site-ul E.ON. De asemenea, poți contacta serviciul clienți E.ON pentru a obține aceste informații.

Cum plătesc factura prin transfer bancar din altă țară?

Pentru a plăti factura E.ON prin transfer bancar din altă țară, vei avea nevoie de informațiile de cont bancar ale E.ON Tulcea, inclusiv codul IBAN specific. Aceste informații pot fi obținute de la E.ON sau găsite pe site-ul lor oficial.

Care sunt conturile bancare ale E.ON Tulcea?

Conturile bancare ale E.ON pentru plăți prin transfer bancar variază în funcție de regiune și de tipul serviciului (electricitate, gaz etc.), și pot fi obținute de la E.ON sau găsite pe site-ul lor oficial.

Care este codul de bare pe care trebuie să îl folosesc la plata facturii?

Codul de bare necesar pentru plata facturii tale este specific facturii tale curente și poate fi găsit pe aceasta. Asigură-te că introduci corect acest cod la plata facturii pentru a evita erori.

Cum mă asigur că plătesc factura corect?

Pentru a vă asigura că plătiți factura corect, verificați indexul citit de pe contor și tariful specific din contractul vostru. Asigurați-vă că plătiți suma indicată pe factura emisă de E.ON Tulcea și că nu există erori sau discrepanțe.

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp/ până la scadență?

Dacă nu plătiți factura la timp sau până la data de scadență specificată pe factura, puteți fi supuși unor penalizări sau întreruperi temporare ale furnizării de energie. Este important să vă asigurați că plătiți factura în termen pentru a evita aceste consecințe nedorite.

Cum confirm plata unui preaviz pentru evitarea deconectării la E.ON Tulcea?

Pentru a confirma plata unui preaviz și pentru a evita deconectarea serviciului de energie, contactați serviciul clienți E.ON și furnizați-le informații relevante despre plata efectuată. Asigurați-vă că păstrați dovada plății pentru referință ulterioară.

Ce fac dacă am plătit în avans sau trebuie să recuperez bani de la E.ON?

Dacă ai plătit în avans sau trebuie să recuperezi bani de la E.ON, contactează serviciul clienți al companiei pentru a discuta procedurile de rambursare sau ajustare a plăților. E.ON va evalua situația și îți va furniza instrucțiuni specifice pentru rezolvarea acestei situații.

De ce apare sold restant pe factura curentă dacă factura anterioară a fost achitată în termenul de scadență?

Soldul restant poate apărea pe factura curentă dacă există costuri suplimentare sau ajustări care nu au fost incluse în factura anterioară sau dacă ați consumat energie înainte ca factura anterioară să fie emisă. Este important să verificați detaliile facturii curente pentru a înțelege motivul exact al apariției acestui sold.

Câte tipuri de facturi de consum există?

Există mai multe tipuri de facturi de consum în funcție de serviciile furnizate de E.ON, inclusiv facturi pentru electricitate, gaz natural sau ambele servicii combinate. Alegeți tipul de factură care corespunde serviciilor pe care le primiți de la E.ON.

Cum și când pot transmite indexul autocitit/autocitirea?

Indexul autocitit poate fi transmis online, prin intermediul site-ului E.ON, sau prin alte metode specificate de companie. Trebuie să urmați instrucțiunile și termenele stabilite de E.ON pentru transmiterea corectă a indexului autocitit.

Când pot transmite indexul autocitit de pe contor?

Data la care poți transmite indexul autocitit de pe contor variază în funcție de ciclul de citire specific contractului tău cu E.ON. Această dată este indicată pe factura ta E.ON sau în comunicările primite de la companie.

Cum citesc indexul în funcție de tipul contorului?

Citirea indexului contorului variază în funcție de tipul acestuia, dar în general, trebuie să citești cifrele de pe contor de la stânga la dreapta, notându-le așa cum apar, fără să omiți nicio cifră sau virgulă. Consultă manualul sau instrucțiunile furnizate de E.ON pentru citirea corectă a indexului în funcție de tipul contorului tău.

Ce fac dacă am transmis index contor greșit?

Dacă ai transmis indexul contorului greșit, este important să contactezi imediat serviciul clienți E.ON Tulcea și să corectezi informațiile incorecte. Aceasta va preveni erori în facturare și va asigura o înregistrare corectă a consumului tău de energie.

Ce fac în cazul în care contorul meu este defect sau vreau să fie înlocuit?

Dacă consideri că contorul tău este defect sau dorești să fie înlocuit, contactează serviciul clienți E.ON pentru a solicita o inspecție sau înlocuire a contorului. Ei vor furniza instrucțiuni specifice și vor coordona acest proces cu tine.

Cum programezi citirea contorului de către Operatorul de Distribuție, dacă nu a putut fi efectuată la timp?

Dacă citirea contorului de către Operatorul de Distribuție nu a putut fi efectuată la timp, contactează E.ON pentru a programa o nouă citire a contorului. Aceasta poate fi necesară pentru a asigura o facturare corectă.

Ce este Convenția sau programul de consum și cum se actualizează?

Convenția sau programul de consum reprezintă un acord între tine și E.ON referitor la cantitatea estimată de energie pe care o vei consuma într-un an calendaristic. Acesta poate fi actualizat pe baza citirilor contorului sau a schimbărilor în consum. Contactează E.ON pentru a discuta orice actualizare necesară.

Ce înseamnă cod client, cod încasare, cod loc de consum și unde le găsesc?

Codul client este un identificator specific al tău în sistemul E.ON, codul de încasare este utilizat pentru plățile online, iar codul loc de consum se referă la locul de livrare al energiei. Aceste coduri pot fi găsite pe factura ta E.ON sau în documentele asociate cu contractul tău.

Ce înseamnă cod POD și CLC?

COD POD (Punct de Od) reprezintă un cod specific asociat unui punct de livrare de energie și este folosit pentru identificarea precisă a locului de consum. COD CLC (Cod Loc de Consum) este un cod folosit pentru identificarea locului de consum în cadrul unei convenții sau program de consum. Aceste coduri pot fi găsite pe factura ta E.ON Tulcea sau în documentele asociate cu contractul tău.

Ce tip de contract am? Unde găsesc informații despre contractul meu?

Informații despre tipul de contract pe care îl ai cu E.ON și detalii specifice ale acestuia pot fi găsite pe factura ta E.ON sau în documentele contractuale pe care le-ai primit la încheierea contractului. Dacă nu găsești informațiile de care ai nevoie, poți contacta serviciul clienți E.ON pentru clarificări.

Vreau o ofertă de furnizare energie (electricitate/gaz/ambele) de la E.ON Tulcea, ce fac?

Pentru a primi o ofertă de furnizare de la E.ON, poți vizita site-ul oficial al companiei sau contacta serviciul clienți E.ON. Ei îți vor oferi informații despre ofertele disponibile și te vor ghida în procesul de încheiere a unui nou contract de furnizare.

Ce acte sunt necesare pentru încheierea unui contract de furnizare?

Actele necesare pot varia în funcție de tipul de serviciu și cerințele legale, dar în general, vei avea nevoie de o copie a actului de identitate, o copie a contractului de închiriere sau a actului de proprietate pentru locuință și alte documente specifice solicitate de E.ON. Contactează E.ON pentru a primi o listă detaliată a documentelor necesare în funcție de situația ta.

Cum pot schimba furnizorul de energie? (electricitate/gaze naturale/ambele)

Pentru a schimba furnizorul de energie, trebuie să alegi un nou furnizor și să închei un contract cu acesta. Noul furnizor va se ocupa de procesul de transfer și va comunica cu furnizorul actual pentru a încheia contractul existent. Nu trebuie să întrerupi furnizarea de energie în acest proces.

Cum pot să reduc consumul de energie și să plătesc facturi de consum mai mici?

Pentru a reduce consumul de energie și a plăti facturi mai mici, poți adopta măsuri de eficiență energetică, precum izolarea termică a locuinței, înlocuirea aparatelor electrocasnice vechi cu unele mai eficiente din punct de vedere energetic și gestionarea consumului în mod responsabil. De asemenea, poți solicita un audit energetic pentru a identifica zonele în care poți economisi energie.

Ce fac dacă factura de consum ajunge la mine cu întârziere?

Dacă factura de consum ajunge cu întârziere, este important să verifici motivul întârzierii și să contactezi serviciul clienți E.ON pentru a clarifica situația. Asigură-te că ai furnizat toate informațiile corecte pentru a evita întârzieri viitoare.

Când și cum pot contesta o factură de consum?

Dacă ai motive să contesti o factură de consum, trebuie să o faci în termenul specificat de E.ON în politica lor de contestare a facturilor. De obicei, poți face acest lucru prin intermediul serviciului clienți, prezentând argumente și dovezi pentru contestație.

Cât plătesc pe un kilowatt-oră/ kWh de electricitate și gaze naturale?

Tarifele pentru un kilowatt-oră (kWh) de electricitate și gaze naturale variază în funcție de furnizor, contractul încheiat și regiunea în care locuiești. Poți verifica tarifele specifice din contractul tău cu E.ON sau poți contacta serviciul clienți pentru informații actualizate despre prețuri.

Cum se pot denunța / rezilia contractul de furnizare?

Pentru a denunța sau rezilia un contract de furnizare cu E.ON Tulcea, trebuie să contactezi compania și să urmezi procedura specifică prevăzută în contractul tău. De obicei, trebuie să anunți rezilierea în avans și să plătești eventualele penalizări sau costuri de reziliere.

Cum rezolv o problemă apărută la semnarea sau în derularea contractului de electricitate/gaze naturale?

Dacă apare o problemă la semnarea sau în derularea contractului cu E.ON, contactează serviciul clienți pentru a obține asistență. Ei vor fi bucuroși să te ajute să rezolvi orice problemă sau să clarifice eventualele neclarități.

Unde găsesc lista cu întreruperi a furnizării de energie electrică/gaze naturale?

Lista cu întreruperile furnizării de energie electrică sau gaze naturale poate fi găsită pe site-ul oficial al E.ON (Tulcea, Sulina, Isaccea, Măcin, Babadag) sau poate fi obținută prin intermediul serviciului clienți al companiei. De asemenea, poți verifica și pe site-ul Operatorului de Distribuție pentru informații actualizate despre întreruperi programate sau neplanificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.