Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9. Program. Adresa

0
Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9
publicitate

Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9. Program, Adresa, Reclamatii. Preturi si tarife.

Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9. Oficiu Postal Bucuresti 9, parte integrantă a Postei Române, reprezintă o veritabilă punte de comunicare și conexiune pentru locuitorii și afacerile din zona sa de responsabilitate. Acest articol se concentrează pe istoria, rolul și serviciile oferite de această unitate, aruncând o privire în profunzime asupra contribuției sale la comunitatea locală și la dezvoltarea comunicațiilor în Bucuresti, Sector 2.

publicitate

Istorie și Locație pentru Oficiu Postal Bucuresti 9

Oficiu Postal Bucuresti 9 are o istorie remarcabilă, înregistrându-și prezența în centrul orașului de-a lungul mai multor decenii. Acesta este situat într-o zonă accesibilă și ușor de găsit, făcându-l o destinație cheie pentru cei care caută servicii poștale și servicii auxiliare în domeniul comunicațiilor. Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9.

publicitate

Servicii postale impecabile pentru Sector 2, Bucuresti

Oficiu Postal Bucuresti 9 îndeplinește un rol vital în asigurarea comunicării și conectivității pentru comunitatea sa de responsabilitate pentru cetatenii din localitatea Sector 2, judetul Bucuresti. Aceasta include:

publicitate
 1. Trimiterea și Primirea Corespondenței. Oficiul facilitează trimiterea și primirea corespondenței poștale, inclusiv scrisori, pachete, colete și alte tipuri de trimiteri. Cu servicii de coletărie tot mai populare în era comerțului electronic, oficiul joacă un rol esențial în această parte a serviciilor sale.
 2. Servicii Financiare. O parte importantă a activității oficiului este furnizarea de servicii financiare, inclusiv tranzacții bancare, plata facturilor și emiterea de carduri poștale.
 3. Servicii Poștale Avansate. Oficiul oferă o gamă variată de servicii, inclusiv servicii de expediere cu confirmare de primire, servicii de transfer de bani, servicii de asigurare și servicii de coletărie internațională, contribuind astfel la dezvoltarea comerțului și a schimbului internațional de bunuri și informații. Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9.
 4. Educație și Informare. Oficiu Postal Bucuresti 9 joacă un rol important în educația și informarea publicului cu privire la noile servicii și tehnologii în domeniul comunicațiilor și poștei, facilitând astfel tranziția către metode de comunicare și plată moderne.

Date de contact Oficiu Postal Bucuresti 9

 • Telefon Oficiu Postal Bucuresti 9: 021/210.53.80;
  021/610.73.75
 • Adresa: Bucureşti, Str. Viitorului 70, Bucuresti
 • Program Oficiu Postal Bucuresti 9: L-V:08:00-19:00
  S: 08:00-14:00
 • Tip subunitate: Oficiu Postal
 • Denumire subunitate: Bucuresti 9

Echipa din cadrul Oficiu Postal Bucuresti 9

Pentru a-și îndeplini misiunea cu succes, Oficiu Postal Bucuresti 9 dispune de o echipă dedicată de angajați cu experiență în domeniul poștei și comunicațiilor. Aceștia sunt bine pregătiți pentru a furniza servicii de calitate și pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților.

publicitate

Oficiul este, de asemenea, echipat cu tehnologie modernă și infrastructură adecvată pentru a gestiona eficient volumul de corespondență și pentru a oferi servicii rapide și precise.

publicitate

Oficiu Postal Bucuresti 9 este un membru activ al comunității din Sector 2, judetul Bucuresti. Colaborează cu școlile locale și alte instituții pentru a promova educația și pentru a sprijini dezvoltarea economică a zonei. Acesta organizează evenimente și programe educaționale pentru a sensibiliza publicul cu privire la importanța serviciilor poștale și a comunicațiilor moderne.

Alte servicii oferite de Posta Romana – Oficiu Postal Bucuresti 9

La Poșta Română, te așteaptă o gamă variată de servicii menite să satisfacă toate nevoile tale legate de trimiterea corespondenței și a coletelor, fie că este vorba despre trimiteri în țară sau în străinătate. Indiferent dacă ai nevoie de servicii standard, prioritar sau de curierat rapid, Poșta Română este aici pentru a-ți oferi soluții flexibile și de încredere.

1. Scrisori și Cărți Poștale. Pentru trimiteri ușoare și de dimensiuni mici, Oficiu Postal Bucuresti 9 oferă servicii de expediere pentru scrisori și cărți poștale. Poți alege între serviciul prioritar și cel neprioritar, în funcție de nevoile tale de timp.

2. Cărți, Ziare și Reviste. Dacă ai nevoie să trimiți cărți, ziare sau reviste, Poșta Română dispune de soluții eficiente pentru expedierea acestora, asigurându-te că ajung la destinație în condiții bune. Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9.

3. Colete. Expedierea de colete este ușoară cu Poșta Română. Ai opțiunea de a trimite colete în țară sau internațional, beneficiind de servicii de urmărire (Track & Trace), ramburs sau asigurare pentru conținutul trimiterii tale.

4. Mandate Poștale și Transfer de Bani. Oficiu Postal Bucuresti 9 facilitează transferurile de bani și expedierea de mandate pe suport de hârtie, oferind servicii sigure și de încredere.

5. Curier Rapid. Dacă dorești o expediere rapidă și sigură, Poșta Română pune la dispoziție servicii de curierat rapid, inclusiv Prioripost, Ultrapost și EMS, care asigură livrarea promptă a trimiterilor tale.

6. Servicii Speciale. Poșta Română oferă și servicii speciale pentru nevoile unice ale clienților. Indiferent dacă ai nevoie de servicii adiționale pentru urmărirea trimiterii sau pentru a asigura conținutul acesteia (valoare declarată), Poșta Română are soluții potrivite pentru tine.

Alte operatiuni pe care le puteti face la Oficiu Postal Bucuresti 9

Oficiu Postal Bucuresti 9 este partenerul tău de încredere pentru a primi și a trimite rapid și în siguranță orice ai nevoie. Am creat o gamă variată de servicii pentru a asigura confortul și satisfacția ta, indiferent de tipul trimiterilor pe care le ai. Iată câteva dintre serviciile noastre principale:

Căsuțe Poștale

Dacă dorești să îți ridici trimiterile personale sau să le desemnezi pe cineva să o facă pentru tine, poți închiria o căsuță poștală pe bază de abonament. Acest serviciu este disponibil pentru persoane fizice și juridice și acoperă o gamă variată de categorii de trimiteri, inclusiv:

 • Poșta de Scrisori. Poți primi corespondență, imprimate, Infadres, corespondență de răspuns, cu excepția actelor de procedură.
 • Colete
 • Express. Prioripost
 • Curier Electronic. E-post
 • Transfer de Bani. Mandate Poștale, Mandate Electronice
 • Presa Cotidiană sau Periodică

Diferite tipuri de abonamente sunt disponibile atât pentru căsuțele poștale nominale, cât și pentru cele nenominale, pentru persoane fizice și juridice. În plus, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la posibile modificări tarifare, iar suma plătită pentru asigurarea recuperării eventualelor cheltuieli (garanția încasată) se va restitui în caz de expirare a perioadei de abonament sau renunțare în cursul acestei perioade. Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9.

Comisionariat Vamal – Oficiu Postal Bucuresti 9

Poșta Română oferă și servicii de comisionariat vamal pentru a te ajuta în gestionarea expedierilor internaționale, inclusiv formalitățile vamale necesare. Te poți baza pe experiența noastră pentru a asigura o livrare fără probleme a trimiterilor tale din sau către România.

Reexpediere Corespondență

Dacă te afli în situația de a fi plecat temporar din adresa ta obișnuită, Poșta Română îți oferă serviciul de reexpediere a corespondenței, astfel încât să nu ratezi niciun document sau informație importantă.

Presă și Publicații

Dacă ești pasionat de lectură sau ai nevoie să primești periodic ziare și reviste, Oficiu Postal Bucuresti 9 poate gestiona și acest aspect pentru tine, asigurându-se că primești publicațiile tale preferate la adresa ta. Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9.

Ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate și să ne adaptăm la nevoile tale specifice. Cu Oficiu Postal Bucuresti 9, poți avea încredere că trimiterile tale sunt în cele mai bune mâini și că vor ajunge la destinație în mod prompt și sigur.

Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul oficial.

Concluzie finala despre Oficiu Postal Bucuresti 9

Oficiu Postal Bucuresti 9 este o parte esențială a infrastructurii comunicaționale și poștale a orașului. Prin furnizarea serviciilor de trimitere și primire a corespondenței, serviciilor financiare și a altor servicii avansate, acesta facilitează conectivitatea și dezvoltarea comunității locale. Este un exemplu al modului în care poșta modernă și comunicațiile joacă un rol crucial în viața urbană și în dezvoltarea socio-economică a unei regiuni. Telefon contact Oficiu Postal Bucuresti 9.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.