Beach Please 2024. LineUp Artisti. Cazare. Preturi

0
Beach Please 2024 - Preturi Bilete
publicitate

Beach Please 2024. LineUp Artisti. Cazare. Preturi. Pe ce data are loc festivalul?

În vara anului 2024, litoralul Mării Negre se transformă într-un paradis muzical, găzduind renumitul Beach, Please! Festival. Acest eveniment promite să fie un festin pentru iubitorii de muzică, aducând în prim-plan artiști internaționali de top și oferind o gamă variată de bilete și pachete de cazare. De la line-up-ul impresionant la facilitățile de primă clasă, festivalul se anunță a fi unul dintre cele mai anticipate evenimente ale anului.

publicitate

Line-up-ul cu artisti ai Festivalului Beach, Please! 2024

11 Iulie: Debutul Spectaculos

Pe 11 iulie, festivalul își deschide porțile cu un line-up excepțional. Yeat va da startul serii cu stilul său unic de trap, urmat de Ice Spice, cunoscută pentru hiturile sale virale. Chief Keef, unul dintre pionierii drill-ului din Chicago, va adăuga o notă intensă, iar City Morgue va încânta publicul cu un amestec de rap metal și hip-hop hardcore. Această primă zi va oferi o diversitate muzicală care va captiva audiența.

publicitate

12 Iulie: Continuarea Explozivă

Pe 12 iulie, scena va fi ocupată de artiști de renume mondial. Anitta, superstarul brazilian, va aduce ritmuri vibrante de funk și reggaeton, transformând atmosfera într-o petrecere explozivă. Don Toliver va captiva publicul cu melodiile sale hipnotizante, în timp ce Trippie Redd va oferi un spectacol memorabil combinând emo rap și trap. Lil Tjay și Gucci Mane vor aduce spectacole impresionante, iar Rich Amiri va adăuga o notă inovatoare și proaspătă.

publicitate

13 Iulie: O Zi de Neuitat

Pe 13 iulie, festivalul va găzdui unii dintre cei mai mari artiști ai momentului. Wiz Khalifa va domina scena cu hiturile sale globale, urmat de NLE Choppa, cunoscut pentru beat-urile sale contagioase. Rick Ross, mogulul hip-hop-ului, și 6ix9ine, controversatul artist, vor electriza publicul. Rich The Kid și Lil Pump vor asigura o zi plină de energie și dinamism, oferind spectacole incendiare.

publicitate

14 Iulie: Închiderea Grandioasă

Pe 14 iulie, festivalul se va încheia cu un spectacol grandios. Travis Scott, una dintre cele mai mari vedete ale hip-hop-ului contemporan, va oferi un show epic, însoțit de efecte speciale uimitoare. Swae Lee, cunoscut pentru sunetul său melodios, și French Montana, cu hiturile sale captivante, vor încheia festivalul într-o notă grandioasă, asigurând o experiență de neuitat.

publicitate

Tipuri de Bilete și Prețuri pentru Beach Please 2024

Acces General – Sub 25 de Ani

Pentru tinerii sub 25 de ani, biletele de acces general sunt disponibile de la 179 EUR. Acestea oferă acces complet la festival, fiind o opțiune excelentă pentru cei care doresc să trăiască întreaga experiență a festivalului la un preț avantajos. Biletul asigură accesul la toate scenele și activitățile festivalului pe întreaga durată a evenimentului. Beach Please 2024

Acces General Beach Please 2024

La prețul de 199 EUR, biletele de acces general permit accesul complet pe toată durata evenimentului. Acestea oferă o experiență completă și accesibilă pentru toți participanții, permițându-le să se bucure de toate spectacolele și activitățile festivalului.

VIP Beach Please 2024

Pentru o experiență premium, biletele VIP încep de la 329 EUR. Acestea includ acces rapid la zona de festival, vizionarea show-urilor de pe o platformă elevată, posibilitatea de a rezerva o masă, toalete separate și baruri private. Biletul VIP asigură o experiență confortabilă și exclusivistă, cu facilități de top.

Backstage Lounge (ULTRA VIP)

Pentru cei care doresc o experiență de lux, abonamentele Backstage Lounge sunt disponibile la prețul de 399 EUR. Acestea oferă acces ultra-fast lane, posibilitatea de a viziona show-urile de pe Main Stage din lounge-ul dedicat artiștilor, baruri private și toalete dedicate. Este opțiunea ideală pentru cei care doresc să trăiască o experiență de festival exclusivistă și memorabilă.

Cazare și Camping Beach Please 2024

Camping Beach, Please!

Pentru prima dată, festivalul oferă o zonă oficială de camping, unde participanții pot experimenta viața de festival într-un mediu sigur și controlat. Zona de camping include securitate 24/7, supraveghere video, dușuri și grupuri sanitare, baruri și zone de divertisment. Accesul în camping se face pe baza unei brățări speciale, asigurând un mediu sigur și confortabil.

Campingul este locul ideal pentru a crea amintiri de neuitat alături de prieteni și alți participanți, într-o atmosferă relaxată și vibrantă. Zona de camping este echipată cu toate facilitățile necesare, inclusiv puncte de alimentare, zone de relaxare și activități interactive.

Transport Beach Please 2024

Autobuze Beach, Please!

Pentru cei care nu au găsit cazare, autobuzele Beach, Please! oferă o soluție convenabilă de transport din stațiunile învecinate. Anul acesta, numărul de autobuze a fost suplimentat, iar frecvența și orarul acestora au fost optimizate pentru a asigura un transport eficient și confortabil. Autobuzele vor conecta zona de festival cu stațiunile Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Neptun, Olimp, Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord și Constanța.

Tarifele, orarul și stațiile exacte vor fi anunțate în apropierea festivalului, oferind flexibilitate și accesibilitate pentru toți participanții. Biletele se vor putea achiziționa direct din autobuz, oferind o soluție practică și accesibilă.

Întrebări Frecvente

Ce include abonamentul VIP?

Abonamentul VIP, cu prețuri începând de la 329 EUR, oferă o experiență exclusivistă, incluzând acces rapid la zona de festival, vizionarea spectacolelor de pe o platformă elevată, rezervarea unei mese, toalete separate și baruri private. De asemenea, vei beneficia de servicii de concierge și zone de relaxare special amenajate.

Ce facilități sunt disponibile în zona de camping?

Zona de camping oferă securitate 24/7, supraveghere video, dușuri și grupuri sanitare moderne, baruri și zone de divertisment. Participanții vor avea acces la diverse activități recreative, precum yoga, ateliere de artă și jocuri, asigurând o experiență completă și confortabilă.

Cum pot ajunge la festival dacă nu am cazare în apropiere?

Pentru participanții care nu au găsit cazare în apropiere, Beach, Please! Festival oferă un serviciu extins de autobuze care vor conecta zona de festival cu stațiunile învecinate. Autobuzele vor circula cu frecvență crescută și pe un orar optimizat, oferind o soluție convenabilă și accesibilă pentru toți participanții.

Ce acte sunt necesare pentru check-in?

Pentru check-in la Beach, Please! Festival 2024, este necesar un bilet valid și un act de identitate legal valabil (carte de identitate, pașaport sau permis de conducere). Pentru minorii între 14 și 18 ani, este necesară și o declarație pe proprie răspundere semnată de un părinte sau tutore legal.

Pot schimba numele de pe bilet?

Biletele sunt nominale și netransmisibile, iar numele de pe bilet nu poate fi schimbat după achiziție. Asigură-te că toate informațiile sunt corecte înainte de a cumpăra biletul pentru a evita problemele la intrare. Beach Please 2024

Ce opțiuni de cazare sunt disponibile?

Beach, Please! Festival oferă diverse opțiuni de cazare, inclusiv campingul oficial și pachete ce includ cazare la hoteluri partenere. Aceste pachete includ transportul către și dinspre festival, iar pentru cei care doresc confort maxim, sunt disponibile pachete VIP și ultra VIP cu facilități premium.

Ce măsuri de siguranță sunt implementate?

Siguranța participanților este prioritară, iar zona de festival și camping va fi securizată 24/7 cu echipe de pază și supraveghere video. Accesul se va face pe baza brățărilor speciale, iar toate bagajele și persoanele vor fi controlate la intrare. Vor fi prezente echipe medicale și puncte de prim ajutor pentru a răspunde rapid în caz de incidente.

Ce activități sunt disponibile în zona de camping?

Zona de camping oferă o varietate de activități și facilități de divertisment, inclusiv baruri, zone de relaxare, jocuri și evenimente sociale. Participanții pot lua parte la sesiuni de yoga, ateliere de artă și alte activități recreative, asigurând o experiență completă și plăcută.

Ce trebuie să fac dacă pierd biletul sau brățara?

În cazul pierderii biletului sau brățării de acces, contactează imediat echipa de suport a festivalului prin intermediul site-ului web sau aplicației mobile. Furnizează detalii personale și dovada achiziției pentru a obține un nou bilet sau brățară. Păstrează biletul și brățara într-un loc sigur pentru a evita problemele la acces.

Mai multe detalii gasiti pe website-ul oficial.

Concluzie despre Beach Please 2024

Beach, Please! Festival 2024 se pregătește să ofere o experiență muzicală de neuitat pe litoralul Mării Negre. Cu un line-up spectaculos și facilități de top, acest eveniment va fi unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii.

Indiferent dacă alegi să te bucuri de festival din zona generală, VIP sau ultra VIP, sau dacă optezi pentru o experiență completă de camping, festivalul îți va oferi amintiri de neuitat. Cumpără-ți biletul acum și alătură-te acestui eveniment unic, trăind o vară de poveste pe malul Mării Negre. Beach Please 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.