Untold 2024. Totul despre preturi, data, artisti si cazare

0
Untold 2024 Cluj
publicitate

Untold 2024. Totul despre preturi, data, artisti si cazare

Untold 2024 se apropie cu pași repezi și promite să fie o ediție de neuitat. Festivalul, care a câștigat recunoaștere internațională pentru line-up-urile sale impresionante și atmosfera de poveste, va avea loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. Acest articol îți oferă toate detaliile necesare despre prețurile biletelor, artiștii care vor urca pe scenă și activitățile de care te vei putea bucura în cadrul festivalului.

publicitate

Prețuri Bileter pentru Untold 2024

Bilet General Access pentru 4 zile – 922,20 lei. Acest bilet îți oferă acces complet la festival pe durata celor patru zile. Poți participa la toate concertele și evenimentele din cadrul Untold, inclusiv la activitățile de zi și noapte.

publicitate

Bilet Under 25 – 806,20 lei. Dacă ai sub 25 de ani, poți beneficia de acest bilet la un preț redus. Astfel, organizatorii încurajează tinerii să participe la festival și să se bucure de muzica și atmosfera specială.

publicitate

Friendship Pack – 1612,40 lei. Ideal pentru grupurile de prieteni, acest pachet oferă reduceri semnificative pentru achiziționarea mai multor bilete. Este soluția perfectă pentru a veni cu gașca la festival și a împărtăși experiența Untold.

publicitate

Bilet VIP pentru 4 zile – 2030 lei. Pentru cei care doresc o experiență de lux, biletele VIP oferă acces la zone exclusive, beneficii suplimentare, precum intrare rapidă și facilități premium, cum ar fi baruri și toalete private.

publicitate

Galaxy Backstage pentru 4 zile – 1740 lei. Aceste bilete speciale îți permit să vezi ce se întâmplă în spatele scenei și să te întâlnești cu artiștii. O experiență unică și exclusivă pentru cei care vor să vadă festivalul dintr-o altă perspectivă.

Opțiuni de Cazare in Cluj pentru Untold 2024

Pentru cei care doresc să fie aproape de locul de desfășurare a festivalului, există numeroase opțiuni de cazare în Cluj-Napoca, începând de la 850 lei. Poți alege între hoteluri de lux, apartamente închiriate și campinguri bine echipate. Toate aceste opțiuni asigură confort și acces rapid la festival. Untold 2024. 

Lineup-ul Untold 2024

Untold 2024 se mândrește cu un lineup diversificat care include artiști de top din întreaga lume. Iată câțiva dintre cei care vor urca pe scenă:

Lenny Kravitz

Legenda rock va electriza scena cu hiturile sale celebre, aducând un plus de energie și carismă festivalului.

Sam Smith

Câștigătorul de Oscar, Golden Globe și Grammy va urca pentru prima dată pe scena Untold, încântând publicul cu vocea sa distinctivă și melodiile emoționante.

Burna Boy

Artistul nigerian va aduce ritmuri afro-fusion, adăugând o notă exotică și vibrantă atmosferei festivalului.

Louis Tomlinson

Fostul membru al trupei One Direction va oferi un spectacol plin de energie și emoție, cucerind fanii cu hiturile sale.

Swedish House Mafia

Trio-ul renumit de DJ va transforma scena într-un club de noapte, cu seturi de muzică electronică care vor ține publicul în mișcare până dimineața. Untold 2024. 

Martin Garrix

Unul dintre cei mai buni DJ din lume, Martin Garrix va aduce mixurile sale celebre, asigurând un spectacol electrizant.

Tom Grennan

Cu vocea sa distinctivă și melodiile captivante, Tom Grennan va adăuga un element de soulful pop lineup-ului, oferind momente de respiro și emoție.

Dimitri Vegas & Like Mike

Duo-ul belgian va aduce seturile lor explozive de EDM, cunoscute pentru energia debordantă și momentele intense.

Alok

DJ-ul brazilian va aduce ritmuri captivante și efecte vizuale spectaculoase, oferind un spectacol plin de dinamism și inovație.

Timmy Trumpet

Cunoscut pentru combinația sa unică de trompetă live și DJ-ing, Timmy Trumpet va aduce un spectacol de neuitat, plin de momente surprinzătoare.

Lost Frequencies

Artistul belgian va încânta publicul cu hiturile sale melodioase și seturile de deep house, oferind momente de relaxare și bucurie.

Purple Disco Machine

DJ-ul german va încheia lineup-ul cu mixurile sale de disco și house, aducând o atmosferă retro-futuristă perfectă pentru a încheia festivalul într-o notă pozitivă.

Activități și Experiențe oferite la Untold 2024

Untold 2024 nu este doar despre muzică. Festivalul oferă o gamă largă de activități și experiențe pentru a te bucura de fiecare moment.

Scenografiile și Efectele Vizuale

Decorurile impresionante și jocurile de lumini transformă fiecare colț al festivalului într-un spectacol vizual. Focurile de artificii și proiecțiile spectaculoase adaugă un plus de magie serilor de festival.

Comunitatea și Socializarea

Untold este o oportunitate unică de a întâlni oameni noi din întreaga lume și de a împărtăși pasiunea pentru muzică. Atmosfera prietenoasă și deschisă face din festival un loc ideal pentru socializare și formarea de noi prietenii.

Activitățile Extra-Muzicale

Untold 2024. Pe lângă concertele de pe scena principală, Untold oferă diverse activități extra-muzicale, cum ar fi zone de relaxare, standuri cu mâncare și băutură, instalații artistice și multe altele. Aceste activități adaugă diversitate și bogăție experienței de festival.

Organizarea și Securitatea

Organizarea festivalului Untold este recunoscută pentru eficiență și profesionalism. Securitatea este bine pusă la punct, asigurând o experiență sigură și plăcută pentru toți participanții. De asemenea, facilitățile sunt bine întreținute, contribuind la un mediu confortabil și prietenos.

Locația Festivalului

Cluj-Napoca adaugă un farmec aparte festivalului Untold. Orașul este renumit pentru viața sa culturală dinamică și ospitalitatea localnicilor. Festivalul se desfășoară în Parcul Central și în zona Cluj Arena, oferind un cadru pitoresc și accesibil pentru toți participanții.

Concluzie despre Untold 2024

Untold 2024 se anunță a fi o ediție de neuitat, cu un lineup impresionant și o varietate de activități și experiențe care vor transforma cele patru zile de festival într-o adevărată sărbătoare a muzicii și a prieteniei. Indiferent dacă ești un veteran al festivalurilor sau un nou-venit, Untold 2024 promite să ofere o experiență de neuitat.

Pentru mai multe informații și pentru a achiziționa bilete, vizitează site-ul oficial untold.com. Pregătește-te pentru o ediție memorabilă a Untold, unde muzica, distracția și prietenia se întâlnesc pentru a crea amintiri de neuitat!

Întrebări frecvente despre Untold 2024

1. Ce date și locație are festivalul Untold 2024?

Untold 2024 se va desfășura între 8 și 11 august în vibrantul oraș Cluj-Napoca, România. Festivalul va avea loc în locația emblematică a Arenelor Sportive și în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Aceste locații sunt perfecte pentru a găzdui evenimentul, oferind un spațiu amplu și facilități excelente pentru participanți. Orașul Cluj-Napoca, cunoscut pentru viața sa culturală activă și ospitalitatea sa, va deveni centrul muzical al Europei pentru aceste patru zile de neuitat. Participanții vor putea explora, de asemenea, frumusețile orașului și atmosfera sa vibrantă. Untold 2024. 

2. Ce tipuri de bilete sunt disponibile pentru Untold 2024 și care sunt prețurile acestora?

Pentru Untold 2024, organizatorii au pregătit o varietate de bilete pentru a satisface diversele nevoi și preferințe ale participanților. Biletul General Access pentru 4 zile costă 922,20 lei și oferă acces complet la toate scenele și activitățile festivalului. Tinerii sub 25 de ani beneficiază de un preț redus de 806,20 lei pentru același tip de acces. Pachetele de Prietenie, care sunt perfecte pentru grupuri, costă 1612,40 lei și oferă reduceri semnificative.

Biletele VIP, ce oferă acces la zone exclusive și beneficii suplimentare, sunt disponibile la 2030 lei. Pentru o experiență unică, biletele Galaxy Backstage costă 1740 lei și oferă acces în culisele festivalului, permițând întâlniri cu artiștii.

3. Care sunt avantajele biletelor VIP la Untold 2024?

Biletele VIP pentru Untold 2024, disponibile la prețul de 2030 lei, oferă o serie de avantaje exclusive care transformă experiența de festival într-una de lux. Deținătorii acestor bilete beneficiază de acces la zonele VIP, care sunt mai puțin aglomerate și oferă o vedere mai bună a scenelor principale. În plus, aceștia se bucură de servicii speciale, cum ar fi baruri și toalete private, acces rapid la intrare, și locuri preferențiale pentru concerte.

Facilitățile de lux și atenția personalizată asigură o experiență confortabilă și fără stres. Participanții VIP au, de asemenea, oportunitatea de a participa la evenimente și activități exclusive, oferindu-le o perspectivă unică și memorabilă asupra festivalului. Aceste bilete sunt ideale pentru cei care doresc să experimenteze Untold la cel mai înalt nivel de confort și exclusivitate.

4. Cine sunt câțiva dintre artiștii principali care vor performa la Untold 2024?

Lineup-ul Untold 2024 include unii dintre cei mai renumiți artiști din diverse genuri muzicale, asigurând un spectacol de neuitat. Lenny Kravitz, legenda rock, va aduce energia și carisma sa unică pe scenă, oferind un concert electrizant plin de hituri celebre. Sam Smith, câștigător de Oscar, Golden Globe și Grammy, va încânta publicul cu vocea sa distinctivă și melodiile emoționante.

Burna Boy, artistul nigerian cunoscut pentru ritmurile sale afro-fusion, va adăuga o notă exotică și vibrantă festivalului. Louis Tomlinson, fost membru al trupei One Direction, va oferi un spectacol plin de energie și emoție, cucerind fanii cu piesele sale de succes. Swedish House Mafia, renumitul trio de DJ, va transforma scena într-un adevărat club de noapte, cu seturi de muzică electronică care vor ține publicul în mișcare până dimineața. Lineup-ul diversificat asigură că fiecare participant va găsi ceva pe gustul său. Untold 2024. 

5. Ce activități extra-muzicale sunt disponibile la Untold 2024?

Pe lângă concertele de pe scena principală, Untold 2024 oferă o varietate de activități extra-muzicale care contribuie la bogăția și diversitatea experienței de festival. Participanții se pot bucura de diverse zone de relaxare, cum ar fi spații de joacă interactive și standuri cu mâncare și băutură de la furnizori locali și internaționali. Festivalul include și instalații artistice spectaculoase și zone dedicate artei vizuale, care transformă spațiul într-o galerie de artă în aer liber.

Pentru cei interesați de aventură, există activități sportive și de fitness, cum ar fi yoga și sesiuni de fitness organizate de profesioniști. Untold promovează, de asemenea, sustenabilitatea și oferă ateliere de reciclare și inițiative ecologice pentru a educa și inspira participanții. Aceste activități variate asigură că există ceva pentru fiecare, făcând din Untold o experiență completă și captivantă dincolo de muzică.

6. Ce opțiuni de cazare sunt disponibile pentru participanții la Untold 2024?

Pentru Untold 2024, organizatorii au asigurat o gamă largă de opțiuni de cazare pentru a satisface diferitele preferințe și bugete ale participanților. Începând de la 850 lei, există opțiuni pentru toate gusturile, de la hoteluri de lux situate în apropierea locației festivalului până la campinguri confortabile pentru cei care preferă o experiență mai autentică și apropiată de natură.

Hotelurile partenere oferă pachete speciale pentru participanții la festival, care includ facilități precum transport gratuit către și de la festival, mic dejun inclus și acces la zone de relaxare exclusive. Campingurile sunt echipate cu toate facilitățile necesare, inclusiv dușuri, toalete și zone de socializare.

De asemenea, există posibilitatea de a închiria apartamente sau camere prin platforme de închiriere pe termen scurt, oferind o flexibilitate mai mare și o experiență personalizată. Aceste opțiuni diverse asigură că fiecare participant poate găsi o cazare care să se potrivească nevoilor și preferințelor sale, contribuind la o experiență de festival fără griji și confortabilă.

7. Cum este asigurată securitatea la Untold 2024?

Securitatea la Untold 2024 este o prioritate majoră pentru organizatori, care au implementat măsuri stricte pentru a asigura siguranța tuturor participanților. Echipe profesioniste de securitate vor fi prezente în toate zonele festivalului, asigurând monitorizarea continuă și intervenția rapidă în caz de necesitate. Accesul în perimetrul festivalului este controlat riguros, cu verificări de securitate la toate punctele de intrare pentru a preveni introducerea obiectelor interzise. De asemenea, există puncte de prim ajutor dotate corespunzător, situate strategic în cadrul locației, pentru a oferi asistență medicală imediată în caz de nevoie.

Organizatorii colaborează cu autoritățile locale, inclusiv poliția și serviciile de urgență, pentru a coordona eficient toate activitățile de securitate și a răspunde prompt la orice situații neprevăzute. Comunicarea cu participanții este esențială, astfel că sunt disponibile puncte de informare unde se pot raporta incidente sau solicita ajutor. Toate aceste măsuri sunt menite să ofere o experiență sigură și plăcută pentru toți cei prezenți la Untold 2024.

8. Cum pot ajunge participanții la Untold 2024 în Cluj-Napoca?

Untold 2024. Cluj-Napoca, fiind un important centru urban și cultural din România, este accesibil prin multiple mijloace de transport. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este situat la doar 10 kilometri de locația festivalului și oferă zboruri directe din numeroase orașe europene. De la aeroport, participanții pot folosi servicii de taxi, ride-sharing sau transport public pentru a ajunge rapid la festival. Pentru cei care preferă călătoriile cu trenul, Cluj-Napoca este bine conectat la rețeaua feroviară națională, cu trenuri directe din marile orașe ale României și conexiuni internaționale.

De asemenea, există numeroase opțiuni de transport cu autocarul, cu rute directe din țările învecinate și din principalele orașe românești. Pentru cei care călătoresc cu mașina, orașul este accesibil printr-o rețea bine dezvoltată de autostrăzi și drumuri naționale. Organizatorii festivalului recomandă utilizarea parcărilor special amenajate pentru a evita aglomerația și pentru a asigura o experiență cât mai confortabilă. Cu aceste multiple opțiuni de transport, participanții pot ajunge ușor și convenabil la Untold 2024.

9. Ce inițiative de sustenabilitate sunt implementate la Untold 2024?

Untold 2024 continuă să pună accent pe sustenabilitate, implementând o serie de inițiative ecologice pentru a reduce impactul asupra mediului. Organizatorii promovează utilizarea de materiale biodegradabile și reciclarea deșeurilor, cu puncte de colectare selectivă amplasate în întregul perimetru al festivalului. Participanții sunt încurajați să folosească sticle reutilizabile pentru apă, iar festivalul oferă stații de reumplere pentru a reduce consumul de plastic. Pe lângă acestea, există campanii de educare și conștientizare privind importanța protecției mediului, desfășurate prin ateliere și activități interactive. De asemenea, Untold colaborează cu furnizori locali pentru a reduce amprenta de carbon asociată transportului de alimente și bunuri.

Toate aceste eforturi sunt parte a angajamentului festivalului de a deveni un eveniment cât mai sustenabil și responsabil din punct de vedere ecologic. Prin aceste inițiative, Untold nu doar oferă o experiență de neuitat, dar și contribuie activ la protejarea mediului pentru generațiile viitoare.

10. Ce măsuri sunt luate pentru a asigura confortul participanților la Untold 2024?

Confortul participanților este o prioritate pentru organizatorii Untold 2024, care au implementat o serie de măsuri pentru a asigura o experiență plăcută și fără stres. Zona festivalului este dotată cu multiple facilități, inclusiv zone de relaxare cu umbră, locuri de șezut confortabile și puncte de rehidratare pentru a combate căldura verii. Toaletele și dușurile sunt amplasate strategic și sunt întreținute constant pentru a asigura un nivel ridicat de igienă. Accesul la mâncare și băuturi este facilitat prin numeroase standuri și food trucks, care oferă o varietate de opțiuni culinare, inclusiv alternative pentru dietele speciale. De asemenea, sunt disponibile servicii medicale și de prim ajutor în caz de necesitate.

Pentru o experiență mai personalizată, aplicația mobilă Untold oferă informații actualizate despre program, locații și activități, ajutând participanții să se orienteze și să planifice ziua. Toate aceste măsuri sunt menite să creeze un mediu confortabil și sigur, unde participanții se pot bucura pe deplin de experiența festivalului fără griji. Untold 2024. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.