Telefon contact Politia Jilava, Ilfov

0
Telefon contact Politia Jilava
publicitate

Telefon contact Politia Jilava, Ilfov. Reclamatii, interventii, plangeri si adresa / program pentru locuitorii din Ilfov

Telefon contact Politia Jilava, Ilfov. În centrul agitat al României, in Ilfov,  este un punct de referință esențial pentru asigurarea siguranței publice într-unul dintre cele mai mari și mai dinamice orașe din țară. Această secție de poliție joacă un rol vital în menținerea ordinii și protejarea cetățenilor și a proprietăților lor în Ilfov.

publicitate

Istorie și Locație pentru Politia Jilava, Ilfov

Situată în Ilfov, Politia Jilava, Ilfov are o istorie bogată care se întinde pe mai multe decenii. Înființată pentru prima dată în perioada comunistă, această secție de poliție și-a adaptat serviciile și infrastructura pentru a face față nevoilor actuale ale comunității. Este localizată într-o zonă strategică, accesibilă atât pentru locuitorii din zona sa de responsabilitate, cât și pentru cei care vin în vizită în centrul orașului.

publicitate

Misiune și Responsabilități. Politia Jilava, Ilfov

Misiunea principală a Secției 11 de Poliție este de a asigura ordinea publică și siguranța comunității din zona sa de responsabilitate. Aceasta include:

publicitate
  1. Prevenirea infracțiunilor din Ilfov. Ofițerii de poliție lucrează în strânsă colaborare cu comunitatea pentru a preveni infracțiunile și a răspunde rapid la situații de urgență.
  2. Investigarea infracțiunilor. Ei efectuează investigații amănunțite pentru a aduce în fața justiției pe cei care comit infracțiuni în zona lor de responsabilitate.
  3. Asigurarea siguranței rutiere. Politia Jilava, Ilfov se implică în monitorizarea traficului rutier, aplicarea regulilor de circulație și prevenirea accidentelor de circulație.
  4. Rezolvarea problemelor legate de comunitate. Aceștia lucrează cu comunitatea pentru a identifica și rezolva problemele legate de siguranță și infracționalitate, precum și pentru a promova colaborarea și comunicarea între poliție și cetățeni.
  5. Asistență și sprijin comunitar. Ei oferă asistență și sprijin comunitar în situații de urgență, cum ar fi dezastre naturale sau evenimente majore din Ilfov.

Echipa și Resurse

Politia Jilava, Ilfov dispune de o echipă dedicată de ofițeri de poliție cu experiență și pregătire profesională. Aceștia sunt echipați cu tehnologie modernă și resurse pentru a-și îndeplini misiunea eficient și eficace. În plus, colaborarea cu alte agenții și departamente guvernamentale, precum și cu organizații non-guvernamentale locale, este o parte esențială a modului în care secția abordează problemele comunității.

publicitate

Date de contact Politia Jilava, Ilfov

Daca locuiti sau va aflati in Ilfov si intampinati probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul politistilor din Politia Jilava, Ilfov, atunci puteti lua legatura direct cu acestia utilizand datele de contact de mai jos:

publicitate

Postul de politie Jilava, Ilfov Adresa: Str. Ungureni, Nr. 4-6, Jilava, jud.Ilfov Nr. telefon: 021.457.07.28

Comunicare și Interacțiune cu Comunitatea din Ilfov

Pentru a reuși în misiunea sa, Politia Jilava, Ilfov se bazează pe comunicarea și interacțiunea constantă cu comunitatea. Organizează întâlniri comunitare, evenimente și programe educaționale pentru a-și implica cetățenii și pentru a încuraja colaborarea în scopul prevenirii infracțiunilor și îmbunătățirii calității vieții în Ilfov.

Concluzie despre Politia Jilava, Ilfov

Politia Jilava, Ilfov își desfășoară activitatea într-un mediu urban plin de provocări, dar este dedicată asigurării siguranței și păcii pentru comunitatea sa de responsabilitate. Cu o istorie onorabilă, o echipă dedicată și o abordare orientată către comunitate, această secție de poliție este un pilon esențial în menținerea ordinii și siguranței publice în inima Capitalei României.

Intrebari frecvente adresate de cetateni catre Politia Jilava, Ilfov

Ce este Politia Jilava, Ilfov și care este rolul său principal?

Politia Jilava, Ilfov este o unitate de poliție locală situată în Ilfov. Rolul său principal este de a asigura ordinea publică, de a preveni și investiga infracțiunile în zona sa de responsabilitate și de a asigura siguranța cetățenilor și a proprietăților acestora.

Ce responsabilități are Politia Jilava, Ilfov în ceea ce privește prevenirea infracțiunilor și investigarea acestora?

Politia Jilava, Ilfov are responsabilitatea de a preveni infracțiunile prin patrulare activă, monitorizarea zonelor cu risc și colaborarea cu comunitatea pentru a identifica și soluționa problemele legate de siguranță. De asemenea, efectuează investigații amănunțite pentru a aduce în fața justiției pe cei care comit infracțiuni în zona sa de responsabilitate.

Cum contribuie Politia Jilava, Ilfov la asigurarea siguranței rutiere din Ilfov?

Politia Jilava, Ilfov monitorizează traficul rutier, aplică regulile de circulație și desfășoară campanii de conștientizare pentru a preveni accidentele de circulație. Aceștia se ocupă și de investigarea accidentelor pentru a stabili cauzele și responsabilitatea.

Cum interacționează Politia Jilava, Ilfov cu comunitatea locală și ce programe de colaborare sunt disponibile?

Politia Jilava, Ilfov promovează colaborarea cu comunitatea prin organizarea întâlnirilor comunitare, evenimentelor și programelor educaționale. Aceste programe implică cetățenii în eforturile de prevenire a infracțiunilor și îmbunătățire a calității vieții în Ilfov.

Cum se poate contacta Politia Jilava, Ilfov în caz de urgență sau pentru a raporta o infracțiune?

În caz de urgență, cetățenii pot apela numărul unic de urgență 112 sau la numerele de telefon afisate mai sus pentru a solicita asistență. Pentru a raporta o infracțiune sau pentru a obține informații despre Politia Jilava, Ilfov, se poate suna la numărul de telefon oficial al secției sau se poate accesa site-ul web al acesteia pentru detalii suplimentare.

Ce trebuie să fac dacă am o plângere sau o problemă cu un vecin?

Dacă aveți o problemă cu un vecin, cel mai bine este să încercați să discutați cu el în mod civilizat pentru a rezolva problema. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți contacta autoritățile locale sau administrația de cartier pentru a vă ajuta să mediereți sau să rezolvați conflictul.

Care sunt cele mai frecvente probleme cu vecinii pentru care oamenii fac plângeri?

Cele mai frecvente probleme cu vecinii includ zgomotul excesiv, perturbarea liniștii publice, probleme legate de animalele de companie, disputa privind gardurile și limitele proprietăților, parcare ilegală sau alte încălcări ale regulilor de conviețuire.

Există reguli privind distanța minimă între animalele de companie ale vecinilor?

Da, în multe jurisdicții există reguli care stabilesc distanța minimă între animalele de companie ale vecinilor pentru a preveni potențialele conflicte și perturbări. Aceste reguli variază de la loc la loc, așa că ar trebui să verificați codurile locale sau să vă consultați cu autoritățile locale pentru a afla cerințele specifice.

Ce ar trebui să fac dacă vecinul meu nu respectă regulile privind animalele de companie sau distanța minimă?

Dacă vecinul dumneavoastră nu respectă regulile privind animalele de companie sau distanța minimă, puteți să îl contactați și să îi aduceți la cunoștință îngrijorările dumneavoastră. Dacă aceasta nu funcționează, puteți depune o plângere la autoritățile locale sau la serviciul de protecție a animalelor, care va investiga problema și va lua măsuri corespunzătoare conform legii.

Cum pot să reclam un zgomot excesiv din partea vecinilor?

Pentru a reclama un zgomot excesiv din partea vecinilor, puteți contacta poliția locală sau autoritățile de mediu, care vor investiga plângerea dumneavoastră. Este important să aveți dovezi sau detalii specifice despre momentul și natura zgomotului pentru a susține plângerea dumneavoastră.

Care sunt pașii obișnuiți pentru soluționarea unui conflict cu un vecin în mod pașnic?

Pașii obișnuiți pentru soluționarea unui conflict cu un vecin în mod pașnic includ discuții deschise și oneste cu vecinul în cauză, medierea cu ajutorul unui terț neutru, depunerea unei plângeri la autoritățile locale și, în unele cazuri, căutarea de consiliere juridică sau asistență juridică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.