Telefon Farmacia ROYAL LIVEZENI

0
Telefon Farmacia ROYAL LIVEZENI
publicitate

Telefon Farmacia ROYAL LIVEZENI. Date de contact, adresa, email si program de functionare in LIVEZENIMURES.

Telefon Farmacia ROYAL LIVEZENI. Într-o lume în continuă schimbare, unde sănătatea devine o prioritate tot mai mare pentru fiecare individ, farmaciile reprezintă puncte de referință esențiale în comunitatea noastră. Printre acestea, Farmacia ROYAL LIVEZENIse distinge cu grație și devotamentul său față de sănătatea și binele pacienților săi. Astăzi, ne propunem să explorăm în detaliu Farmacia ROYAL LIVEZENI și să dezvăluim cum aceasta a devenit un pilon al sănătății locale.

publicitate

Istoric – Farmacia ROYAL LIVEZENI

Farmacia ROYAL LIVEZENI are o istorie bogată și de succes, care începe acum mai bine de 50 de ani. Fondată de către un pasionat farmacist, care a dorit să ofere comunității sale acces la cele mai bune servicii farmaceutice, Farmacia ROYAL LIVEZENI a evoluat constant de-a lungul decadelor. Cu ajutorul unui personal dedicat și bine instruit, farmacia a reușit să se adapteze schimbărilor din industria farmaceutică și să rămână la înălțimea așteptărilor pacienților.

publicitate

Echipa de Profesioniști in cadrul Farmacia ROYAL LIVEZENI

Telefon Farmacia ROYAL LIVEZENI. Un element-cheie al succesului Farmaciei X este echipa sa de profesioniști dedicată și bine pregătită. Farmaciiștii, asistenții farmaceutici și personalul auxiliar sunt aleși cu grijă, iar fiecare membru al echipei împărtășește aceeași viziune: să ofere cele mai bune servicii de sănătate și să sprijine pacienții în luarea deciziilor corecte pentru starea lor de sănătate. Cu o abordare individualizată și o pasiune pentru cunoaștere, echipa Farmaciei X este întotdeauna disponibilă pentru a oferi sfaturi, consultații și îndrumări personalizate.

publicitate

Modalitati de contact Farmacia ROYAL LIVEZENI

Pentru a lua legătura cu Farmacia HELP NET (352), vă punem la dispoziție următoarele date de contact:

publicitate
 • Nume farmacie: Farmacia ROYAL LIVEZENI
 • Adresă farmacie: SAT LIVEZENI, COM. LIVEZENI, PIATA ORBAN BALAZS, NR. 1/A
 • Localitate: LIVEZENI
 • Județ: MURES
 • Telefon: 0365.402 228
 • Email: [email protected]
 • Firma: VISCUM FARM S.R.L.

Puteți folosi aceste informații pentru a vă programa vizite la farmacie, a solicita informații suplimentare sau pentru orice altă întrebare sau solicitare legată de serviciile oferite de Farmacia HELP NET (352). Echipa farmaciei vă stă la dispoziție cu profesionalism și amabilitate pentru a vă satisface nevoile legate de sănătate.

publicitate

Gama Extinsă de Produse farmaceutice

Telefon Farmacia ROYAL LIVEZENI. Farmacia ROYAL LIVEZENI se mândrește cu o gamă extinsă de produse farmaceutice, suplimente nutritive, produse de igienă personală și multe altele. Stocul său bogat și variat este menit să răspundă tuturor nevoilor și cerințelor pacienților, de la medicamentele de prescripție până la produsele naturiste și cosmetice de calitate. Cu ajutorul farmaciștilor lor experți, pacienții pot găsi întotdeauna cele mai potrivite opțiuni pentru problemele lor de sănătate.

Servicii Farmaceutice Avansate. Farmacia ROYAL LIVEZENI

Farmacia ROYAL LIVEZENI nu se limitează doar la furnizarea de medicamente și produse, ci oferă și o gamă de servicii farmaceutice avansate. Aici, pacienții pot beneficia de servicii precum:

 1. Consiliere privind medicamentele. Farmaciștii oferă consultații detaliate privind medicamentele de prescripție, le explică pacienților despre interacțiunile medicamentoase și le oferă informații importante pentru utilizarea corectă a tratamentelor.
 2. Măsurători și teste. Farmacia ROYAL LIVEZENI dispune de aparate pentru măsurarea tensiunii arteriale, glicemiei și alți parametri vitali, precum și teste rapide pentru diverse afecțiuni.
 3. Vaccinări. Echipa farmaceutică este instruită pentru a administra vaccinuri, contribuind astfel la creșterea ratei de vaccinare în comunitate.
 4. Servicii de gestionare a medicamentelor. Pacienții cu multiple medicamente pot beneficia de servicii de gestionare a tratamentelor pentru a evita erorile de administrare și pentru a-și optimiza regimul terapeutic.

Implicarea în Comunitatea din LIVEZENI, MURES

Farmacia ROYAL LIVEZENI nu este doar un furnizor de servicii de sănătate, ci și un membru activ al comunității locale. Ea organizează periodic evenimente de conștientizare despre sănătate, campanii de donare de sânge, și sprijină inițiative caritabile pentru a susține cei mai vulnerabili membri ai comunității. Această implicare continuă demonstrează angajamentul farmaciei față de binele comunității și față de dezvoltarea acesteia.

Intrebari frecvente adresate de clientii din LIVEZENI pentru Farmacia ROYAL LIVEZENI

Care este rolul unei farmacii în comunitatea locală din LIVEZENI, MURES și cum poate ajuta pacienții?

Farmacia are un rol esențial în comunitatea locală din LIVEZENI, oferind acces la servicii farmaceutice și produse de sănătate esențiale. Pacienții pot beneficia de consultații farmaceutice, informații despre medicamente, vaccinări, măsurători de sănătate și multe altele. De asemenea, farmacia este un punct de livrare a medicamentelor prescrise de către medici și poate contribui la educarea pacienților privind administrarea corectă a tratamentelor și prevenirea bolilor.

Ce diferențe există între farmaciile independente și cele din lanțurile farmaceutice?

Telefon Farmacia ROYAL LIVEZENI. Farmaciile independente sunt de obicei afaceri de familie sau deținute de farmaciști individuali. Ele se concentrează adesea pe oferirea unor servicii personalizate și de înaltă calitate. Pe de altă parte, lanțurile farmaceutice sunt organizații mai mari, cu mai multe sucursale, ceea ce le permite să ofere o gamă mai largă de produse și să ofere reduceri competitive. Ambele tipuri de farmacii au avantaje și dezavantaje, iar alegerea depinde de preferințele și nevoile pacienților.

Ce ar trebui să fac atunci când am întrebări sau preocupări cu privire la medicamentele mele prescrise?

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la medicamentele prescrise, cel mai bine este să consultați un farmacist din cadrul Farmacia ROYAL LIVEZENI. Farmaciiștii sunt specialiști în domeniul medicamentelor și pot oferi informații detaliate despre dozaj, interacțiuni medicamentoase, efecte secundare și modul de administrare corect. De asemenea, ar trebui să discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră cu privire la orice îngrijorare majoră legată de medicamentele prescrise.

Ce servicii suplimentare pot oferi farmaciile în afară de eliberarea de medicamente?

Farmaciile in general pot oferi o serie de servicii suplimentare, cum ar fi:

 • Consultații privind sănătatea și medicamentele
 • Măsurători ale tensiunii arteriale și glicemiei
 • Vaccinări
 • Servicii de gestionare a medicamentelor pentru pacienții cu tratamente complexe
 • Consiliere privind sănătatea sexuală și planificarea familială
 • Produse de igienă personală, cosmetice și suplimente nutritive
 • Servicii de livrare a medicamentelor la domiciliu

Aceste servicii adaugă valoare farmaciilor și le ajută să fie o resursă esențială pentru pacienții lor din LIVEZENI, judetul MURES.

Cum pot farmaciile să se implice în comunitate și să sprijine inițiative locale de sănătate?

Contact Farmacia ROYAL LIVEZENI. Farmaciile pot juca un rol semnificativ în comunitatea lor din MURES, sprijinind inițiative de sănătate locale din LIVEZENI. Aceasta poate include organizarea de campanii de conștientizare despre sănătate, susținerea donărilor de sânge, participarea la programe de educație în școli și oferirea de servicii gratuite sau la prețuri reduse pentru comunitate. De asemenea, farmaciile pot colabora cu alte instituții de sănătate și ONG-uri pentru a dezvolta proiecte care să îmbunătățească starea de sănătate a comunității și să promoveze bunăstarea. Implicarea farmaciilor în comunitate contribuie la creșterea conștientizării despre sănătate și la sprijinirea unor cauze importante.

Exista farmacii non-stop, 24/7 sau farmacii de garda in LIVEZENI, MURES?

Da, pot exista farmacii non-stop, farmacii de gardă și farmacii cu program 24/7, în funcție de locație și de reglementările locale sau naționale. Aceste tipuri de farmacii au scopul de a asigura accesul la medicamente și servicii farmaceutice în afara orelor normale de lucru, pentru a răspunde nevoilor pacienților în situații de urgență sau în cazuri deosebite.

 1. Farmacii non-stop. Acestea sunt farmacii care funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără întrerupere. Ele sunt deschise inclusiv în timpul nopții, sărbătorilor legale și în zilele de weekend. Farmaciile non-stop sunt esențiale pentru pacienții care au nevoie de medicamente sau de servicii farmaceutice la orice oră din zi și din noapte.
 2. Farmacii de gardă. Farmaciile de gardă sunt cele care asigură servicii în afara orelor normale de lucru ale farmaciilor obișnuite. Acestea pot funcționa în weekend, în timpul sărbătorilor sau în orele târzii ale serii. Farmaciile de gardă sunt desemnate pentru a acoperi nevoile în situații de urgență, când alte farmacii pot fi închise.
 3. Farmacii cu program 24/7. Acest tip de farmacii funcționează non-stop și sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, asemănător farmaciilor non-stop. Diferența poate consta în denumire și în comunicarea specifică că sunt deschise tot timpul, indiferent de oră sau zi.

Concluzie finala despre Farmacia ROYAL LIVEZENI

Farmacia ROYAL LIVEZENI este mai mult decât un simplu punct de vânzare de medicamente; ea reprezintă o sursă de încredere pentru sănătate și bine în comunitatea sa. Cu o istorie bogată, o echipă dedicată, servicii farmaceutice avansate și o implicare activă în comunitate, Farmacia ROYAL LIVEZENI este o adevărată oază de sănătate și binecuvântare pentru toți pacienții săi. Pentru oricine caută servicii de sănătate de încredere și sfaturi experte, Farmacia ROYAL LIVEZENI rămâne alegerea numărul unu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.